fbpx

Telemagic Group AS: Uusi CEO ja vahva panostus kansainvälistymiseen

Telemagic Group AS (TMG) suunnittelee vahvaa kasvua kansainvälisesti ja on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi Jørn Knutsenin.

TMG:n saavuttama menestys customer ja call center -järjestelmien myynnissä Suomessa on johtanut agressiiviseen kansainväliseen kasvusuunnitelmaan. TMG on Innovation Norwayn tuella panostanut 4 miljoona NOK tuoteinnovaatioiden vahvistamiseen kansainvälistä kasvua varten, ja samalla nimittänyt Jørn Knutsenin uudeksi CEOksi. Jørnin uudessa tehtävässä TMG:ssä MSc tutkinto kansainvälistymisestä sekä yli kahden vuosikymmenen kokemus liiketoinintajohtajana ja asiantuntijana tuo laajan kokemuksen ja tietämyksen kansainvälisestä jotamisesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä yritykseen.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme tämän kaltaisen lisäresurssin mukaan tiimiin, ja tartumme innolla mahdollisuuksiin, joita näemme markkinoilla tulevina vuosina. Uudistumme voimakkaasti ja vahvistamme entisestään prosessejamme ja palveluitamme. Meillä on selkeä tavoite tulla globaaliksi tekijäksi customer ja call center markkinoilla seuraavan 5 vuoden aikana”, sanoo perustaja ja aikaisempi CEO Tore Saelen, joka on astumassa uuteen rooliin Chief Commercial Officerina johtamaan Telemagicin markkinointitoimintoja.

”TMG on jo toimittanut palveluita lukuisiin maihin, ja Jørnin kansainvälinen kokemus sekä Toren ajan käytön uudelleen priorisointi auttaa meitä vahvistamaan fokusta myyntiin ja markkinointiin Norjassa samalla kun kasvamme kansainvälisesti”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Chairman Leif Einar Kolstø Aune.