fbpx

Helppo ja älykäs asiakaskorttien käyttöönotto antaa sinulle enemmän aikaa keskittyä asiakaspalvelijoihin! 

Telemagicissa jokaiseen kampanjaan saa räätälöidyn asiakaskortin, joka optimoi myyntiprosessin ja tekee asiakkaan käsittelystä mahdollisimman tehokasta. 

Suunnittelimme juuri Asiakas Formaatti sivun uudelleen helpottaaksemme työpäivää myös niille teistä, jotka käyttävät päivänsä projektien luomiseen. Nyt asiakaskorttien luominen ja hallinta ei ole koskaan ollut näin helppoa! 

Asiakaskortin määrittäminen on keskeinen tehtävä uutta projektia luodessa. TMG-asiakaskortin avulla voit helposti mukauttaa käytettävissä olevia tietoja ja toimintoja. Valitse, mitkä kentät näkyvät asiakaskortilla, sekä kentät, jotka vaaditaan tilauksen käsittelyyn. Myös lopputapahtumat saadaan yksilöityä kortille, sekä mitä toimintoja ne sisältävät esim. sähköpostin tai tekstiviestin lähetyksen.  

Uuden Asiakas Formaatti sivun avulla on erittäin helppo optimoida asiakaskortti. Voit käyttää modernia vedä ja pudota -asettelua sijoittaaksesi kentät juuri haluamaasi paikkaan, jotta agenttien on helppo tulkita korttia yhdellä silmäyksellä. Esikatselu näyttää reilaajassa kortin asettelun ja voit valita ennalta määritetyistä vakiokentistä tai luoda omat kentät, joita tarvitset projektissasi. Olemme myös lisänneet uusia asetuksia, kuten kenttien välisiä toiminnallisuuksia ja käyttörajoituksia. 

Myös uusia älykkäitä toimintoja voidaan aktivoida helposti! Lisää painikkeita tekstiviestien tai sähköpostin lähettämiseksi suoraan asiakaskortilta, tai mitä jos lisäisit käytännöllisen varausmoduulin, jonka avulla asiakaspalvelijat voivat varata kokouksia ja tapaamisia suoraan asiakaskortilta? Kaikki tämä on helposti hallittavissa uudella Asiakas Formaatti sivulla. 

Helppokäyttöisen yleiskatsaussivun avulla voit hallita olemassa olevia Asiakas Formaatteja ja nähdä kuhunkin formaattiin liittyvät projektit. Voit helposti yhdistää formaatin useisiin projekteihin tai kopioida olemassa olevan muodon ja tehdä tarvittavat muutokset seuraavaa projektia varten. Suuremmat asiakkaamme työskentelevät useilla eripalvelimilla, siksi tarjoamme mahdollisuuden siirtää helposti Asiakas Formaatteja palvelimien välillä! 

Telemagic on erittäin joustava, joten pystymme muovaamaan sen erilaisiin tarpeisiin. Keskitymme helppoihin ja tehokkaisiin ratkaisuihin. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta siitä, kuinka helppoa asiakaskorttien muokkaaminen on, joten voit käyttää aikaasi tärkeämpiin tehtäviin, kuten asiakaspalvelijoiden tukemiseen ja auttamiseen sekä yritysasiakkaidesi seurantaan.  

Paljon hyvää on vielä luvassa, sillä Asiakas Formaattia kehitetään edelleen. Uusia toimintoja ja päivityksiä on saatavilla vielä tänä syksynä!