fbpx

TMG-admin uusilla ja älykkäillä toiminnoilla

 

Etsi tietoa, kuten Googlella, tai millä tahansa sivustoilla, joissa haku on tärkeä osa käyttökokemusta, esim. YouTube ja Facebook. Olemme tottuneet käyttämään haku toimintoa löytääksemme asiaankuuluvaa sisältöä helposti ja tehokkaasti niin, odotamme luonnollisesti tätä yksinkertaistettua navigointivaihtoehtoa myös muilla verkkosivustoilla. Itse asiassa tutkimukset osoittavat, että lähes puolet verkkosivuston kävijöistä menee välittömästi sivun hakupalkkiin etsimään sisältöä nopeasti.

Telemagic on järjestelmä, jossa on laaja luettelo hyödyllisistä ja älykkäistä toiminnoista ja joustavilla asennusvaihtoehdoilla muokkaamista ja säätöjä varten. Kaikki valinnat ja asetukset järjestelmän optimoimiseksi tehdään TMG-administa. Täältä löytyy myös tarvittavat tiedot, jotka auttavat tekemään tärkeitä ja oikeita päätöksiä.

Uusi hakukenttä TMG-admin sivuston yläosassa yksinkertaistaa navigointia, mikä tekee asetusten, tietojen, tai tarvittavan sivun etsimisestä helppoa ja tehokasta. Hakutulokset sisältävät informatiivisia sivukuvauksia, joiden avulla oikean sivun löytäminen on uskomattoman helppoa. TMG-adminin hakutoimintoon tulossa myös lisää toimintoja tulevaisuudessa.