fbpx

Om oss

Telemagic Group A/S har siden oppstarten i 2003 levert ledende kommunikasjonsløsninger for små og mellomstore bedrifters kundesenter. Målet vårt er å utvikle tjenester som bidrar til å skape bedre kundeopplevelser, og vi er stolte av å ha utviklet det som av mange regnes som ett av Europas mest effektive callsentersystemer, med SMS, e-post og chat funksjonalitet, i tillegg til effektiv inngående og utgående ruting. Våre løsninger er godt tilpasset dagens markedssituasjon og gir våre kunder økt lønnsomhet. 

Selskapet har hovedkontor i Arendal, med salgskontor i Finland. Teamet vårt består blant annet av dataingeniører med lang erfaring og kompetanse fra telekommunikasjonsbransjen, og kreative utviklere som finner gode løsninger på de fleste utfordringer. Vi legger stor vekt på et godt arbeidsmiljø og legger ofte opp til sosiale hendelser for å knytte kollegiale bånd. Dette fordi en jobber bedre sammen med folk en kjenner, og da presterer vi også bedre for våre kunder og leverer enda smartere løsninger. 

Hvis du lurer på noe, hører vi gjerne fra deg! 

«Vi er opptatt av å sikre våre kunder høy oppetid og best mulig effektivitet. Samtidig sikrer vi at callsentersystemet støtter de regler og forordninger som til enhver tid gjelder i markedet.»

© Telemagic Group AS 2019