fbpx

TMG Administrasjon med ny og smart funksjonalitet

Søkesider som Google, og nettsteder hvor søkefunksjonen er en sentral del av brukeropplevelsen, som eksempelvis YouTube og Facebook, spiller en nøkkelrolle i de flestes daglige nettbruk. En blir vant til å enkelt og effektivt søke seg frem til relevant innhold og forventer naturlig nok denne formen for forenklet navigering også på andre nettsteder.  Undersøkelser viser faktisk at nesten halvparten av brukerne av et nettsted umiddelbart går til sidens søkefelt for å søke etter og finne innhold hurtig og effektivt.  

Telemagic er et stort system med mye nyttig og smart funksjonalitet, samtidig som det er fleksibelt med svært gode muligheter for skreddersøm og tilpasninger. Alle valg og justeringer for å optimalisere systemet gjøres i TMG Administrasjon. Her finnes også all informasjon som benyttes som grunnlag for å ta de gode og riktige avgjørelsene. 

Et nytt søkefelt øverst i TMG Administrasjon har nå forenklet navigasjonen slik at en enkelt og effektivt kan søke etter siden en trenger for å justere innstillinger eller finne informasjon. Resultatfeltet inneholder dessuten informative sidebeskrivelser slik at det er utrolig enkelt å finne frem til riktig side. Det foreligger også flere spennende planer om videre utvidelse av søkefunksjonen i TMG Administrasjon!